Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Onze klantenservice is vanmiddag gesloten. Misschien vind je het antwoord op je vraag via de veelgestelde vragen. Via onze Zelf Regelen omgeving kun je zelf eenvoudig een wijziging aan ons doorgeven. Heb je een andere vraag? Dan kun je morgenvroeg terugbellen tussen 08:30 en 12:30. Dankjewel!

Koning te rijk

Mijn kinderen heb ik het met de paplepel ingegoten: ‘water uit de kraan is het allerlekkerst en ook erg gezond!’. Toch moet ik toegeven dat ik tijdens de vakantieperiode de teugels wat heb laten vieren.

Mijn kinderen heb ik het met de paplepel ingegoten: ‘water uit de kraan is het allerlekkerst en ook erg gezond!’. Toch moet ik toegeven dat ik tijdens de vakantieperiode de teugels wat heb laten vieren. En zo gebeurde het dat mijn gehele kroost opeens veel meer priklimonade dronk dan eigenlijk goed voor ze is. Moet kunnen, toch?

Mooi moment nu de scholen weer zijn begonnen om het regime weer wat te versoberen en de bekers en bidons weer ‘gewoon’ met kraanwater te vullen. Om het vakantiegevoel toch nog even vast te houden, heb ik een tip van KRNWTR opgevolgd. Om het water een twist te geven heb ik schijfje sinaasappel toegevoegd. En met een scherp mesje heb ik een lange sliert gemaakt van de schil. Lekker, verrassend en nog steeds gezond. En de kids? Die voelen zich natuurlijk de koning te rijk met dit prinsheerlijke drankje!

Eveline Corbeel
Hoofd Communicatie bij Waterbedrijf Groningen