Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Maaike de Goede-Cnossen

“Je hoort het steeds vaker. Doe maar gewoon kraanwater. Mooi he!”

Mijn werk: HR-adviseur

Als ik een glas kraanwater bestel in de horeca voor mezelf of iemand anders, ben ik best wel een beetje trots. Hét product waar we bij Waterbedrijf Groningen dag en nacht aan werken om het vervolgens in topkwaliteit uit de kraan bij 600.000 inwoners thuis te laten stromen.

Respect!

Dat dit niet vanzelfsprekend is, wist ik ergens wel. Maar sinds ik hier werk zijn mijn ogen echt geopend. Meer dan 220 collega’s zetten zich dag en nacht in om ervoor te zorgen dat het water gewonnen en goed gezuiverd wordt, maar ook met de juiste druk vervoerd door 5000 kilometer aan leidingen. En als er een storing is, staan ze direct klaar om het te verhelpen. Respect!

Afwisselend, dynamisch en inspirerend

Het is belangrijk voor al deze collega’s dat ze dit werk onder de goede voorwaarden kunnen doen. Dat ze doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. De ‘human resources’ zijn daarin cruciaal. Daar ligt een belangrijke taak voor mij en mijn team. Een afwisselende baan, waarbij elke dag weer anders is. Zo voer ik individuele loopbaangesprekken met medewerkers en heb ik een actieve rol bij werving en selectie van nieuwe medewerkers en stagiaires. Daarnaast werk ik mee aan team-ontwikkeltrajecten en een leiderschaps-ontwikkelprogramma. Erg afwisselend, dynamisch en inspirerend!

Happy

Werken aan de Bron betekent voor mij dat ik een steentje kan bijdragen om het beste uit de collega’s te halen, zodat al die processen op en top verlopen en dat mensen blij en gelukkig naar hun werk gaan. Als mijn collega’s happy zijn, dan ben ik dat ook!

Bekijk video: Werken aan de bron - Maaike de Goede-Cnossen, HR-adviseur

Vacatures

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.