Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Spring naar inhoud Spring naar navigatie

In de samenleving

Yo Waterrr

Schoolkinderen uit de provincie Groningen krijgen vooral zoet drinken mee naar school, één op de vijf krijgt een beker, bidon of fles kraanwater mee. Dat is een van de redenen waarom Waterbedrijf Groningen een partnerschap is aangegaan met het Huis voor de Sport Groningen. In 2019 doen meer dan tweeduizend kinderen mee met het stimuleringsprogramma ‘Yo Waterrr’.

 

 

Lees verder

Duurzaam ondernemen

Waterbedrijf Groningen wil als maatschappelijke organisatie de waterbelangen in de regio duurzaam veilig stellen. Het gaat niet alleen om drinkwater, maar om álle waterbelangen.

Lees verder

Drinkwatertappunten bij evenementen

Elk jaar kiezen we een aantal evenementen waar we lekker en fris kraanwater beschikbaar stellen. We zorgen dan voor een betrouwbare wateraansluiting en tijdelijke drinkwatertappunten.

Lees verder

Watertappunten

Je komt ze steeds vaker tegen. Openbare drinkwaterpunten waar sporters, reizigers, wandelaars, spelende kinderen, studenten en winkelend publiek hun flesjes vullen met kraanwater.

Let op: sommige van onze openbare outdoor watertappunten zijn momenteel gesloten i.v.m. vorst.

Lees verder

Kraanwater in de horeca

Bestelt u ook wel eens een glas water bij het eten in een restaurant? Gelukkig wordt er op steeds meer plekken ook kraanwater geschonken.

Lees verder

Educatie en voorlichting

Waterbedrijf Groningen weet alles over drinkwater. We vinden het belangrijk die kennis over te dragen aan kinderen. Dit doen we onder andere met het educatieprogramma ‘Les je dorst’.

Lees verder

Water for Life

Waterbedrijf Groningen is partner van Water for Life. Een stichting die zich hard maakt om kraanwater voor iedereen vanzelfsprekend te maken.

Lees verder

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.