Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Water for Life

Waterbedrijf Groningen is partner van Water for Life. Een stichting die zich hard maakt om kraanwater voor iedereen vanzelfsprekend te maken.

'Maak schoon drinkwater vanzelfsprekend voor iedereen'

Dat is de missie van Water for Life. Want stel je nu eens voor dat je niet altijd en overal toegang hebt tot betrouwbaar drinkwater. Dat je niet op ieder moment van de dag een glas water kunt drinken, geen toegang hebt tot toiletten of andere goede sanitaire voorzieningen, en niet genoeg water hebt om voedsel te kunnen verbouwen. Voor ons is dat onvoorstelbaar, maar ruim 884 miljoen mensen leven in deze harde realiteit. En zelfs 2,4 miljard mensen leven zonder toiletten of andere goede sanitaire voorzieningen.

Water for Life is een stichting van drinkwaterbedrijven Vitens, Evides Waterbedrijf, WML en Waterbedrijf Groningen. Samen verbeteren we de drinkwatervoorzieningen in ontwikkelingslanden.

Help helpen

Word donateur van Water for Life en zorg voor schoon drinkwater en goede sanitatie. Wat je bereikt met een donatie? Je zorgt voor waterleidingen, watertappunten en toiletvoorzieningen voor de armsten van de wereld.

Internationale projecten

Water for Life zet internationale projecten op die zich richten op het bieden van betrouwbaar water in gebieden waar de watervoorziening niet zo is ontwikkeld als bij ons. Dit wordt georganiseerd via VEI, waar met regelmaat ook collega’s van Waterbedrijf Groningen hun kennis en expertise voor inzetten. Waterbedrijf Groningen doneert jaarlijks 0,5% van haar omzet aan VEI.

Water for Life

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.