Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Onze klantenservice is vanmiddag gesloten. Misschien vind je het antwoord op je vraag via de veelgestelde vragen. Via onze Zelf Regelen omgeving kun je zelf eenvoudig een wijziging aan ons doorgeven. Heb je een andere vraag? Dan kun je morgenvroeg terugbellen tussen 08:30 en 12:30. Dankjewel!

Duurzaam doen: gezonde mensen, gezond werken

Waterbedrijf Groningen vindt het belangrijk dat medewerkers met plezier en fit hun werk kunnen doen en dat ze dit zo lang mogelijk kunnen doen! Oftewel, ze zijn duurzaam inzetbaar. We investeren met diverse programma’s in welzijn, gezond en veilig werken.

 

Waterbedrijf Groningen vindt het belangrijk dat medewerkers met plezier en fit hun werk kunnen doen en dat ze dit zo lang mogelijk kunnen doen! Oftewel, ze zijn duurzaam inzetbaar. We investeren met diverse programma’s in welzijn, gezond en veilig werken. Gezond reizen hoort daar ook bij, we stimuleren het fietsen en het reizen met openbaar vervoer. Want dat zorgt weer voor minder Co2-uitstoot. En als onze mensen dan toch de provincie of elders in het land moeten zijn, dan hebben ze onder meer  elektrische auto’s tot hun beschikking.

Waarom Duurzaam?

water is de reden van ons bestaan. Dus moeten we zorgen dat dat voorhanden is en blijft. Dat betekent voor ons: werken vanuit duurzaamheid. Met alles wat we doen, doen we ons best een bijdrage te leveren aan een wereld, waar gebruik van bronnen in evenwicht is met de bronnen die de aarde biedt.