Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Klaar voor het voorjaar!

De mooie lentedagen komen er weer aan. We gaan meer naar buiten en de tuin of het balkon kan vaak wel weer een beetje aandacht gebruiken.

De mooie lentedagen komen er weer aan. We gaan meer naar buiten en ook de tuin of het balkon kan vaak wel weer een beetje aandacht gebruiken.

Wanneer je een goede start maakt in het voorjaar heb je daar de hele lente en zomer profijt van. Een groene tuin is namelijk niet alleen heel leuk om te zien. Maar wist je dat het ook zorgt voor: minder hitte, meer biodiversiteit en voldoende (drink-)water?

Buitentips van Waterbedrijf Groningen

Wij geven je de aankomende weken buitentips voor een groene en gezonde tuin. Dus stroop ook je mouwen op! Ingewikkeld hoeft het gelukkig helemaal niet te zijn, met gemakkelijke tips zijn we straks allemaal klaar voor het voorjaar! Volg ons via onze website, social media kanalen en onze nieuwsbrief. 

Water voor later

Uiteraard staat water centraal. Want met een paar kleine aanpassingen heb je straks bijna geen drinkwater meer nodig om de tuin mooi groen te houden. Dat is niet alleen fijn voor de tuin, maar ook voor toekomstige generaties. Zo blijft er ondanks klimaatverandering genoeg water, óók voor later.

Water uit de regenton: planten zijn er gek op!