Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Klantportaal Zelf Regelen buiten gebruik van 6 t/m 8 augustus

Wij voeren dit weekend onderhoud uit aan ons klantportaal Zelf Regelen. Hierdoor is het niet mogelijk om in te loggen van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 07.00 uur.

Onderhoud klantportaal Zelf Regelen

Om een goede, veilige en stabiele dienstverlening via het klantportaal Zelf Regelen te kunnen blijven garanderen is het het noodzakelijk dat we regelmatig updates doorvoeren op onze systemen. Het eerstvolgende onderhoud wordt uitgevoerd in het weekend van 6 t/m 8 augustus 2021.

Hierdoor is het niet mogelijk om in te loggen van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 07.00 uur. Vanaf maandag 9 augustus 07.00 uur weer inloggen op Zelf Regelen.

 

Storingsdienst 24/7 bereikbaar

We zijn uiteraard, net als anders wel gewoon 24/7 bereikbaar voor het melden van een lekkage. Buiten kantooruren en in het weekend kunt u hiervoor bellen met ons gratis storingsnummer 0800 020 20 13

Voor alle overige klantvragen en/of klantadministratiezaken kunt u vanaf maandag 9 augustus 07.00 uur weer inloggen op Zelf Regelen.

Wilt u toch graag nu gelijk al uw (aan)vraag aan ons doorgeven, vult dan het contactformulier in of stuur ons een e-mail, dan komen wij er volgende week z.s.m. op terug.

Onze excuses voor het ongemak.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.