Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Onze klantenservice is vanmiddag gesloten. Misschien vind je het antwoord op je vraag via de veelgestelde vragen. Via onze Zelf Regelen omgeving kun je zelf eenvoudig een wijziging aan ons doorgeven. Heb je een andere vraag? Dan kun je morgenvroeg terugbellen tussen 08:30 en 12:30. Dankjewel!

Ontdek de waterwereld en kom zaterdag naar onze Dag van de Techniek!

Geïnteresseerd om bij Waterbedrijf Groningen te werken? Kom dan naar onze ‘Dag van de Techniek’ op 28 september!

We leren je graag kennen!

We hebben regelmatig vacatures voor onderhoudstechnici, (distributie)monteurs en technische stagiairs. Heb jij interesse in een van deze functies? Dan leren we je graag beter kennen op onze ‘Dag van de Techniek’ op zaterdag 28 september! Onze medewerkers vertellen je graag alles over hun vakgebied. Tussen 10.00 en 14.00 ben je van harte welkom op onze locatie aan de Fultonweg 2 in Hoogezand.

Live demonstraties

Onze monteurs laten je graag live zien hoe je een leiding monteert. Er zijn speeddates om kennis te maken met een toekomstige collega, en je kan als je wilt jezelf te presenteren. Verder kun je op je gemak de sfeer proeven en een kopje koffie drinken, terwijl je een filmpje kijkt over de werkzaamheden bij Waterbedrijf Groningen. We hopen je te zien de 28ste!