Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kraanwater onderweg bij Tocht om de Noord

Aanstaande weekend is het weer zover: de beroemde “Tocht om de Noord’ gaat van start. Dit jaar gaan de lopers op veel plekken op de route door de bril kijken van de schilders van De Ploeg. Op welke kleurrijke manieren de schilders het Groninger landschap hebben vastgelegd.

Kraanwater brengt je verder

Aanstaande weekend is het weer zover: de beroemde “Tocht om de Noord’ gaat van start. Dit jaar gaan de lopers op veel plekken op de route door de bril kijken van de schilders van De Ploeg. Op welke kleurrijke manieren de schilders het Groninger landschap hebben vastgelegd. En ontdekken waarom juist het Groninger landschap met zijn enorme decor aan ruimte, diversiteit, kleuren zo’n geweldige aantrekkingskracht uitoefende op de schilders van De Ploeg. Voor de snelste, de langzaamste, de jongste en de oudste, en alles-daartussenin-loper, biedt Waterbedrijf Groningen onderweg kraanwater aan. Het natuurlijk onmisbare ingrediënt voor een fijne Tocht om de Noord. Heel veel plezier en succes allemaal!

Kraanwater brengt je verder

Waarom kraanwater onderweg?

Elk jaar kiezen we een aantal evenementen waar we lekker en fris kraanwater beschikbaar stellen. We zorgen dan voor een betrouwbare wateraansluiting en tijdelijke tappunten. Op deze manier bieden we bezoekers of deelnemers de mogelijkheid te kiezen voor kraanwater, in plaats van flessenwater. Wel zo duurzaam!