Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Water for Life blikt terug op succesvol jaar

Waterbedrijf Groningen is partner van Water for Life. Een stichting die zich hard maakt om kraanwater voor iedereen vanzelfsprekend te maken. Ook afgelopen jaar zijn er -mede dankzij uw hulp- succesvolle projecten gerealiseerd die ons dichterbij een toekomst brengen waarin iedereen toegang heeft tot schoon drinkwater en een toilet.

In 2020 heeft Water for Life 10 projecten afgerond in 6 landen. We hebben 10.269 nieuwe huisaansluitingen, 15 openbare watertappunten, 187 kilometer leidingnetwerk en 1.068 toiletten gerealiseerd voor meer dan 61.000 inwoners van arme wijken in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Lees meer over de resultaten en de impact die we in 2020 hebben gemaakt in het Water for Life Jaarverslag.

Help ook mee

Iedereen kan helpen om kraanwater voor iedereen wereldwijd mogelijk te maken. Zo kan je vaste donateur worden en maandelijks/jaarlijks doneren of een eenmalige donatie doen. Iedere bijdrage brengt ons dichterbij een toekomst waarin iedereen toegang heeft tot drinkwater en een toilet. 100% van de donaties gaat naar de projecten.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.