24 november: Dag van de Monteur

22-11-2018

Kom ook naar de ‘Dag van de Monteur’ op 24 november
We zoeken monteurs! Word jij onze collega?

Momenteel zoeken we mensen die ons team willen versterken bij alle ontwikkelingen en projecten die spelen op gebied van drinkwater, duurzaamheid en industriewater.

Ben jij degene die we zoeken? Want zonder een perfect netwerk van leidingen komt het water niet bij de klant. Het enige is… je ziet het allemaal niet. Die leidingen liggen immers in de grond. Maar daar weet jij als (aankomend) distributiemonteur juist alles vanaf, nietwaar?!

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken als distributiemonteur? Zoek je een afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden? Heb je misschien nog niet de juiste papieren, maar ben je wel geïnteresseerd?

Dan heten we je graag welkom bij onze ‘Dag van de Monteur’ op 24 november. Tussen 9 en 11 ben je welkom op onze locatie aan de Fultonweg 2 in Hoogezand om vrijblijvend met ons kennis te maken. Graag tot dan!

Aanmelden kan via vacatures@waterbedrijfgroningen.nl. Mail daarbij ook je CV en motivatiebrief o.v.v. Leerling Distributiemonteur of Distributiemonteur. Na aanmelding (incl. CV en brief) ontvang je van ons een bevestiging met daarin het tijdstip waarop je verwacht wordt en een routebeschrijving.


Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn we in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kraan komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder! Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening!