Gezonde dorstlesser bij Urban Trail

31-03-2016

Op zondag 3 april 2016 vindt voor de eerste keer de Urban Trail plaats in de stad Groningen: een hardloopevent van 10 km langs en door unieke gebouwen. Aan de Ubbo Emmius- en Bloemsingel deelt Waterbedrijf Groningen de lekkere frisse en gezonde dorstlesser, kraanwater uit.

Het beste van de wereld

In Nederland hebben we het beste kraanwater van de wereld. Iets waar wij -Waterbedrijf Groningen- trots op zijn! En zeg zelf, wat is er lekkerder tijdens een inspanning dan kraanwater? Het is gezond en ook nog eens veel beter voor het milieu dan al die drankjes in pet-flesjes. Daarom delen we graag dit Groningse natuurproduct uit bij sportevenementen en festivals.

Wat is Urban Trail?

De Urban Trail ® is een hardloopevenement, maar dan anders. Bij dit concept draait het om de unieke ervaring van het stedelijke parcours. Er is geen wedstrijdelement en daarom ook geen tijdregistratie. Er ligt een parcours dat de lopers leidt langs of zelfs door unieke stedelijke locaties, gebouwen en monumenten. Het is laagdrempelig met focus op beleving van de stedelijke omgeving.

Urban Trail