Gratis kraanwater bij ‘Xpeditie Blauwestad’

09-07-2015

Blauwestad bestaat tien jaar. En dat wordt gevierd met een gloednieuw festival ‘Xpeditie Blauwestad’ van 10 t/m 19 juli 2015 dat plaats vindt in het meest besproken woongebied van Nederland. Ook Waterbedrijf Groningen is met haar watertappunten aanwezig. Neem je eigen bidon mee en tap gratis kraanwater zo vaak als je wilt.

Is de Xpeditie iets voor mij?

De Xpeditie is bedoeld voor kampeerders en festivalgangers. Mensen die het leuk vinden om te kamperen in een ongedwongen sfeer. Met vrienden, het gezin, familie of alleen. In een eigen tentje of in een zelf gebouwd onderkomen. Van daaruit kun je het prachtige gebied verkennen, het Oldambtmeer op, lekker eten en drinken of een theatervoorstelling meepikken. Het is kijken en bekeken worden.

Maar de Xpeditie is niet uitsluitend voor kampeerders. Dus als je niet van kamperen houdt, kom je ook aan je trekken. Er is dagelijks genoeg te doen voor jong en oud: van muziek, theater tot workshops. Of lekker ronddolen tussen de zandsculpturen of in het hennepdoolhof. Bekijk hier het programma van Xpeditie Blauwestad.

Toegangsprijzen

• Dagtickets 3,50 euro p.p., kinderen 2,50 euro
• Parkeren 1,00 euro (kom zo veel mogelijk met de fiets)
• Kampeertickets vanaf 10 euro
Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Xpeditie Blauwestad.