Kraanwater bij Lauwersloop

26-05-2016

loop4

Aanstaande zaterdag 28 mei lopen verschillende studententeams uit Groningen de Lauwersloop van Leeuwarden via Lauwersoog naar Groningen. In Eenrum en bij de Ossenmarkt in Groningen kunnen de lopers hun dorstlessen met kraanwater. Waterbedrijf Groningen wenst Lauwersloop en al haar deelnemers een mooie en sportieve estafette!

Waarom kraanwater?

Kraanwater is lekker, gezond, duurzaam en ook nog eens goedkoop.
Lekker bij het sporten of tijdens het tandenpoetsen. Om de wc door te spoelen, de was te draaien, eten te koken, te douchen en nog heel veel meer.
Gezond vanwege allerlei gezonde mineralen. Bouwstenen die je lichaam nodig heeft. Een (h)eerlijk product zonder suiker, zoetstoffen, vet en kleurstoffen.
Duurzaam omdat we het vervoeren via een leidingnet van ca. 5.100 km. Dus niet in een plastic flesje, via een boot, vrachtwagen of vliegtuig, maar gewoon uit de kraan. Dat is best bijzonder én duurzaam.
Goedkoop want voor zo’n €1,50 krijg je in Groningen maar liefst 1.000 liter kraanwater, oftewel 5.000 gevulde glazen. En dat is echt goedkoop. Want om lekker en zuiver kraanwater te produceren en bij jou aan huis te leveren verzetten we flink wat werk.