Monstertje wil een vriend!

06-10-2015

Kinderboekenschrijfster Herke Sanders leest morgenochtend voor uit eigen werk: Monstertje wil een vriend. Dit is een van de activiteiten die Waterbedrijf Groningen organiseert tijdens de activiteitenperiode Beleef ons Water! die in het nieuwe Duurzaamheidscentrum in Assen wordt georganiseerd door IVN.

IVN, Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid, organiseert in opdracht van de gemeente Assen diverse educatieve en uitdagende activiteiten over het thema water. Deze activiteitenperiode duurt van 1 tot en met 15 oktober wordt aangeboden aan alle basisscholen van Assen.

Activiteiten door Waterbedrijf Groningen 

Wij nemen ook actief deel aan deze activiteitenperiode Beleef ons water! Zo leest kinderboekenschrijfster Herke Sanders voor uit eigen werk ‘Monstertje wil een vriend, voor groep 1 t/m 6, op woensdag 7 oktober. En samen met de Missing Chapter Foundation verzorgen we maandag 12 oktober WaterSpaarders-gastlessen en op 14 oktober doen we met een smaaktest mee aan het watercircuit.

Het thema water sluit mooi aan bij het meest recente schoolproject van IVN, getiteld ‘Ons water in jouw klas’. Ook Waterbedrijf Groningen neemt deel aan dit educatieproject en is zodoende ook actief betrokken bij Beleef ons water!