Onbeperkt kraanwater voor KEI-lopers!

10-08-2017

Maandag 14 augustus barst in Groningen de KEI-week los en staat de binnenstad in het teken van veel gezelligheid. Op verschillende dagen zorgt Waterbedrijf Groningen voor watertappunten waar Kei-lopers kraanwater kunnen tappen, zo vaak als ze willen!

Kei-week

De KEI-week is de algemene introductieweek voor alle aankomende eerstejaars- en doorstroomstudenten van de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Verloskundige Academie Groningen, Stenden Hogeschool en HBO-NL. Deze week is de perfecte gelegenheid om de stad met al haar mogelijkheden te leren kennen en zo alle aspecten van het studentenleven te ontdekken. Tijdens de KEI-week staat alles in het teken van het leren kennen van medestudenten en de nieuwe studiestad in al haar glorie!

Gratis kraanwater

Nederland heeft kraanwater van zeer hoge kwaliteit, het is duurzaam, lekker en ook nog eens gezond. Wij zijn hier trots op en daarom stellen we voor alle Kei-lopers gratis kraanwater beschikbaar bij de Daginschrijving op maandag 14 augustus en het Open Air Festival op donderdag 17 augustus. Overigens is er het hele jaar door gratis kraanwater te tappen bij het tappunt voor de UB, het Zernikecomplex, naast Groninger Museum en bij een aantal verschillende locaties van de RUG en de Hanze. Hier staan speciale kraanwatertappunten waar je met je eigen fles kraanwater kunt tappen.