Waterbedrijf Groningen behoort tot de Beste Werkgevers

26-07-2016

Vandaag is door Effectory en Intermediair bekend gemaakt dat Waterbedrijf Groningen tot de Top 3 Beste Werkgevers in de branche Energie, Water en Telecom behoort. Naast Waterbedrijf Groningen scoren ook Edutel, Enexis, Geas Energiewacht en de Nederlandse Gasunie ruim boven het branchegemiddelde van een 7,1.

De branchewinnaars, Enexis, Geas Energiewacht en het waterbedrijf, dingen op 4 oktober a.s. mee naar De Beste Werkgevers Award energie, water en telecom 2016.

Beste Werkgever onderzoek

Dit jaar hebben Effectory en Intermediair voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd, om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee.

De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden zij onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen.
Lees meer over Beste Werkgevers

Meer dan ‘zorgen dat er water uit de kraan komt’

Waterbedrijf Groningen is dé drinkwaterleverancier in de provincie Groningen. Elke dag maken 225 betrokken medewerkers voor ruim 450.000 Groningers lekker en betrouwbaar drinkwater. ‘Werken bij ons is meer dan ‘zorgen dat er water uit de kraan komt’, benadrukt Riksta Zwart, directeur Waterbedrijf Groningen. ‘Het waterbedrijf is een dynamische organisatie die actief is in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt. We stellen hoge eisen aan innovatie en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en vinden het belangrijk dat onze medewerkers in een prettige en stimulerende omgeving kunnen werken en mentaal en fysiek fit zijn. De bovengemiddelde eindnotering in de branchecategorie energie, water en telecom laat zien dat onze medewerkers dit waarderen.’