Waterbedrijf Groningen biedt KEI-lopers extra verkoeling

10-08-2015

In Groningen is vandaag, op maandag 10 augustus 2015, de KEI-week weer losgebarsten voor alle aankomende eerstejaars studenten. Alle deelnemende studenten stonden bij de daginschrijving ‘rijen dik’ op het Broerplein te wachten. Voor het lessen van hun dorst zorgde Waterbedrijf Groningen voor het 7e jaar op rij voor een lekker koel watertje. Na de middag was er een extra verkoelingsactie: het waterbedrijf deelde waterijsje uit. En ze vielen maar wat in de smaak bij de nieuwbakken studenten.

Waterbedrijf_Groningen_Keiweek_2015

De temperatuur zal deze week weer gaan stijgen. Ook bij Sportplaza en het Open Air festival deelt Waterbedrijf Groningen weer een watertje uit aan de KEI-lopers.

Kraanwater graag!

Het kraanwater in Nederland is het beste ter wereld en daar zijn we trots op! Om de KEI-lopers dit zelf te laten ervaren plaatsen we tijdelijke watertappunten om de nieuwkomers kennis te laten maken met ons pracht product. Dit doen we onder de noemer -Kraanwater graag-! Met deze campagne laten we zien hoe gezond, goedkoop en lekker kraanwater is. Bij de KEI-week staat duurzaamheid dit jaar ook hoog in het vaandel. De organisatie vindt het belangrijk dat studenten meer rekening gaan houden met de wereld om hen heen. Door een flesje water te vullen met kraanwater draag je daar al een steentje aan bij, simpelweg door vermindering van plastic flesjes in het milieu.