Waterbedrijf Groningen bij Future Talent Experience

08-04-2015

Aanstaande vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 staat Waterbedrijf Groningen op de Future Talent Experience. Een nieuw meerdaags belevenisevenement voor jongeren vanaf 10 jaar in de Martiniplaza.

Beurs: ontdekken & benutten van talent

De beurs staat in het teken van het ontdekken en benutten van talent. Jongeren zijn er actief bezig. Door te zien, doen en beleven ontdekken ze hun talent. Samen met de speciale ‘Check your Talent’ test vergemakkelijkt dit hun keuze, of het nu gaat om sector- of profiel-, studie of beroepskeuze.

Waterbedrijf Groningen ook op Future Talent Experience

Diverse ondernemers, overheden en onderwijs nemen deel aan deze beurs. Om jongeren te kennis maken met diverse beroepen en/of opleidingen. Waterbedrijf Groningen staat op deze beurs met als thema:

“Ontdek de geheimen van kraanwater”.

Waterbedrijf Groningen zorgt 24/7 voor schoon en betrouwbaar drinkwater in de provincie Groningen. Wat komt er zoal bij kijken om bij iedereen schoon, lekker en betrouwbaar water uit de kraan te laten stromen? Enthousiaste medewerkers van het waterbedrijf vertellen de jongeren er graag meer over! En wie wil kan ook zelf een wateraansluiting aanboren op een hoofdleiding. Tegelijkertijd kunnen jongeren hun smaakpapillen testen: (her)ken jij het verschil tussen kraanwater en flessenwater? En door mee te doen met de waterkwiz maken de bezoekers kans op een eigen Dopper waterfles.

Future Talent Experience 10 en 11 april

De beurs is open op vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 van 09.00 tot 18.00 uur in de Martiniplaza in Groningen. Kijk hier voor meer info >>

Open dag Martiniplaza op 11 april

Daarnaast houdt Martiniplaza zelf zaterdag een open dag van 10.00 tot 16.00 uur. Uniek, want Martiniplaza houdt voor het eerst een ‘open huis’ sinds 20 jaar. Kijk hier voor meer info >>