Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Werkveld Staf

De stafafdelingen maken het voor Waterbedrijf Groningen mogelijk om doelen te bereiken. Alles wat we doen, doen we zo goed mogelijk. We leveren de beste kwaliteit water en dienstverlening tegen zo laag mogelijke kosten. Efficiënt werken, vooruitkijken en plannen maken voor de toekomst van Waterbedrijf Groningen zijn daarbij van groot belang om optimale prestaties te kunnen blijven leveren.

Werkveld Staf

Via vijf productielocaties leveren wij aan ruim 575.000 klein- en grootverbruikers 44 miljard liter drinkwater per jaar. De stafafdelingen maken het voor Waterbedrijf Groningen mogelijk om doelen te bereiken: we leveren de beste kwaliteit water en dienstverlening tegen zo laag mogelijke kosten.

Bekijk video: Werken aan de bron

Over de stafafdelingen

Met ongeveer 235 medewerkers in vaste dienst en een relatief klein verzorgingsgebied behoren we niet tot de grootste waterbedrijven van Nederland. Toch zijn we zeer ambitieus. Behalve dat we elke dag werken aan schoon, betrouwbaar en lekker drinkwater, buigen we ons ook over maatschappelijke vraagstukken rond volksgezondheid, natuurbehoud, duurzaamheid, bestuur, ruimtelijke ordening, werkgelegenheid en innovatie. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de stafafdelingen van Waterbedrijf Groningen:

  • Strategie & onderzoek
  • HRM
  • ICT
  • Facilitair
  • Finance & control

Een bron van inspiratie

Hoe ervaart Maaike de Goede-Cnossen, HR-adviseur, het werken aan de bron?

Lees meer

Onze werkvelden

Momenteel zoeken we mensen die ons team willen versterken bij alle ontwikkelingen en projecten die spelen op het gebied van drinkwater, industriewater en duurzaamheid. Ben jij diegene die we zoeken?

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.