Skip to content Skip to navigation

Werken aan de bron

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder!

Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening! Momenteel zoeken we mensen die ons team willen versterken bij alle ontwikkelingen en projecten die spelen op het gebied van drinkwater, industriewater en
duurzaamheid. Ben jij diegene die we zoeken? Kijk dan in ons vacature-overzicht!

Ambitieus en veelzijdig

Met ongeveer 225 medewerkers in vaste dienst en een relatief klein verzorgingsgebied behoren we niet tot de grootste waterbedrijven van Nederland. Toch zijn we zeer ambitieus. Behalve dat we elke dag aan de bron werken aan schoon, betrouwbaar en lekker drinkwater, buigen we ons ook over maatschappelijke vraagstukken rond volksgezondheid, natuurbehoud, duurzaamheid, bestuur, ruimtelijke ordening, werkgelegenheid en innovatie.

Meer dan drinkwater

Onze kerntaak is het produceren van schoon drinkwater. Maar we doen meer. Veel meer. Zo leveren we industriewater (op maat) voor North Water, watertechnologie via WLN en op het gebied van Energie en Water zijn tal van projecten in voorbereiding en uitvoering.

Welzijn en persoonlijke ontwikkeling

Om onze doelen te bereiken werken we samen met verschillende organisaties, zowel met andere waterbedrijven als met organisaties in de regio. En onze medewerkers krijgen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. We besteden veel aandacht aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.