Stages en afstuderen

Stages en afstuderen

Stagelopen of je afstudeerproject doen bij Waterbedrijf Groningen?

Achter het oppompen, zuiveren en distribueren van drinkwater gaat een boeiende wereld schuil. En we doen nog veel meer: water voor de industrie, energieprojecten, watertechnologie, internationale samenwerking. En dat allemaal in een organisatie die gekenmerkt wordt door een uitstekende werksfeer en enthousiaste medewerkers. Ontwikkel je eenmaal een passie voor water, dan raak je die niet meer kwijt.

Stages

Jaarlijks geven wij vijftien tot twintig stagiairs de kans om werkervaring op te doen. Op mbo-, hbo- of wo-niveau. Regelmatig hebben we plek voor mensen die een technische opleiding doen. Maar daarnaast zijn we ook vaak op zoek naar stagiairs op het gebied van facilitaire zaken, DIV, inkoop, HRM, administratie, juridische zaken en communicatie.

Waterbedrijf Groningen is geaccrediteerd als erkend leerbedrijf voor leerlingen in de procestechniek en in de algemeen operationele techniek. In de richting administratief/secretarieel zijn we een erkend ECABO-leerbedrijf.

Geïnteresseerd? Neem direct telefonisch contact op, of vul het sollicitatieformulier in. Geef in je sollicitatiebrief duidelijk aan welke opleiding je doet en wat voor stage je zou willen lopen.

Afstudeerprojecten

Wil je je afstudeeronderzoek (op hbo- of wo-niveau) bij Waterbedrijf Groningen doen? Dan denken we graag met je mee. Afhankelijk van je afstudeerrichting en/of onderzoeksvoorstel kunnen we bepalen of een afstudeerproject bij Waterbedrijf Groningen haalbaar is.

Neem direct telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken, of vul het sollicitatieformulier in. Geef in je sollicitatiebrief aan wat je afstudeerrichting is en zo mogelijk ook het soort afstudeerproject dat je voor ogen hebt.