Duurzame ambities

Duurzame ambities web

Waterbedrijf Groningen zet zich in voor het vinden en binden van goed opgeleid en gemotiveerd personeel. We zetten hoog in op duurzaamheid, in ons beleid en in onze werkprocessen.

Dat betekent dat we altijd vooruit kijken, ook op het gebied van personeel. Dit doen wij onder meer door veel ruimte te maken voor stagiairs en afstudeerders.

Werken bij ons is meer dan ‘zorgen dat er water uit de kraan komt’. Waterbedrijf Groningen is een dynamische organisatie die actief is in een sector waarin technologie zich razendsnel ontwikkelt. We stellen hoge eisen aan innovatie en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ambitieus en veelzijdig

Met ongeveer 225 medewerkers in vaste dienst en een relatief klein verzorgingsgebied behoren we niet tot de grootste waterbedrijven van Nederland. Toch zijn we zeer ambitieus. Behalve dat we ons elke dag inzetten voor schoon, betrouwbaar en lekker drinkwater, buigen we ons ook over maatschappelijke vraagstukken rond volksgezondheid, natuurbehoud, duurzaamheid, bestuur, ruimtelijke ordening, werkgelegenheid en innovatie.

Werken bij Waterbedrijf Groningen betekent werken in een veelzijdige organisatie met uiteenlopende specialismen. Van ingenieurs tot onderhoudsmonteurs en van facilitair medewerkers tot procestechnologen.

Welzijn en persoonlijke ontwikkeling

Om onze doelen te bereiken werken we samen met verschillende organisaties, zowel met andere waterbedrijven als met organisaties in de regio. En onze medewerkers krijgen de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. We besteden veel aandacht aan het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.