Skip to content Skip to navigation

Waterdruk Florakade Groningen

  • Gepubliceerd op 15 oktober 2018

Minder waterdruk

In de omgeving van de Florakade in Groningen hebben bewoners sinds vrijdag last van minder waterdruk of geen water. Deze klachten worden veroorzaakt door een leiding die buiten bedrijf is gesteld voor een nieuwbouwproject. Normaal gesproken is dit geen probleem, nu helaas wel.

Oplossing
Er zijn verschillende oplossing uitgeprobeerd die alleen nog niet hebben bijgedragen aan het herstel van de druk. Daarom wordt vanaf morgen (dinsdag 16 oktober) een tijdelijke leiding gelegd die weer voor voldoende druk gaat zorgen. Uiterlijk vrijdag 19 oktober is deze leiding operationeel. We doen er echter alles aan dit eerder voor elkaar te krijgen. Tot die tijd houden bewoners in de omgeving van de Florakade met name in de piekmomenten (07.00 – 09.00 uur en 18.00 – 21.00 uur) last van minder druk en in de bovenbouw met momenten geen druk/geen water.

Waterwagen
Voor de bewoners die met momenten geen water hebben staat er op de hoek van de Asterstraat en de Florakade een waterwagen. Deze waterwagen is vanaf maandag 15 oktober 17.00 uur aanwezig.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.