Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Spring naar inhoud Spring naar navigatie

Fotowedstrijd Tusschenwater

Doe mee met de fotowedstrijd Tusschenwater en maak kans op een startkaart inclusief een dopper voor de Hunzeloop wandeltocht op 21 september!

Fotoframe biedt levend schilderij

Het prachtige natuurgebied in het Hunzedal is onlangs verrijkt met een stalen fotoframe. De stalen lijst van 1,5 bij 1,5 meter is 180 graden draaibaar, waardoor de uitkijk op het landschap als het ware als een levend schilderij wordt. Maak een mooie foto met of zonder het fotoframe van de vergezichten van Tusschenwater, van de diverse functies als waterwinning, waterberging en de prachtige flora en fauna in het natuurgebied en/of mensen genietend van Tusschenwater en stuur ‘m per mail aan communicatie@drentslandschap.nl

Startkaart en dopper voor de mooiste tien

Doe mee met de fotowedstrijd Tusschenwater en maak kans op een startkaart inclusief een dopper voor de Hunzeloop wandeltocht op 21 september! De tien mooiste foto’s worden beloond met een startkaart voor twee personen inclusief twee doppers.

Inzenden kan tot en met 6 september

Inzenden kan tot en met 6 september 2019. Deelnemers mogen maximaal twee digitale foto’s inzenden per persoon. Winnaars krijgen uiterlijk 13 september persoonlijk bericht.

Met het inzenden van foto’s geeft de inzender automatisch toestemming voor een mogelijk hergebruik van de winnende foto’s in communicatiematerialen van/over Tusschenwater. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. U kunt zich ook aanmelden via Mijn waterbedrijf.