Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Onze klantenservice is vanmiddag gesloten. Misschien vind je het antwoord op je vraag via de veelgestelde vragen. Via onze Zelf Regelen omgeving kun je zelf eenvoudig een wijziging aan ons doorgeven. Heb je een andere vraag? Dan kun je morgenvroeg terugbellen tussen 08:30 en 12:30. Dankjewel!

Klaar voor levering!

Nieuwe industriewaterzuivering en transportleidingen klaar voor levering. Google eerste afnemer van duurzaam industriewater

In vijf jaar van schets tot oplevering! Het was een ambitieuze planning, maar het is gelukt. Waterbedrijf Groningen en North Water zijn erg trots dat de nieuwe industriewaterzuivering en de nieuwe transportleidingen voor drink- en industriewater klaar zijn! Hiermee leveren we op een duurzame manier water aan de industrie in de Eemshaven met Google als eerste grote afnemer, beschermen we drinkwaterbronnen voor de drinkwatervoorziening en is de leveringszekerheid in Noordoost-Groningen duurzaam en robuust verstevigd voor bedrijven én particulieren in de regio. Ook zetten we hiermee een belangrijke stap in de watertransitie en de vergroening en verduurzaming, van de Groningse watervoorziening!