Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Projectleider Werktuigbouw

Jij bent op je best als je mag nadenken over hoe het kán worden.

Als je je verbeelding mag inzetten om onze drinkwaterinstallaties te ontwerpen. Van welke pompen, leidingen of kleppen, tot welke aannemer en welk bestek. Daarbij slaat je fantasie niet op hol en ben je een echte realist die weet wat haalbaar is. Wat jou extra bijzonder maakt, is dat je ook graag letterlijk aan de bron staat: jij hebt kennis van en ervaring met hoe je onze grondwaterbronnen kan uitbreiden of vervangen. En geniet ervan om dit samen met onze geohydroloog en specialist bronnen zo vorm te geven, dat ook toekomstige generaties kunnen beschikken over hun dagelijkse levensbehoefte: kraanwater.

Kom je bij ons werken?

Bij Waterbedrijf Groningen werken we letterlijk aan de bron. Dag en nacht zijn wij in de weer om te zorgen dat er bij alle Groningers schoon en lekker water uit de kranen komt. Betrouwbaar drinkwater lijkt misschien wel de normaalste zaak van de wereld, maar eigenlijk is het heel bijzonder!  Werken bij Waterbedrijf Groningen is voor ons een bron van inspiratie, energie en voldoening.

We verwelkomen je graag in ons team Nieuwbouw Productie. Samen met zo’n 40 collega’s (v/m) zijn we verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en realisatie van (multidisciplinaire) projecten op het vlak van drink- en industriewater en water & energie. De projecten worden meestal uitgevoerd voor interne klanten, waarbij goede afstemming heel belangrijk is. Daarnaast beheren we de technische standaarden voor PA, E&I, Wtb en bouw/civiel. We vormen een hecht team van individualisten, die elkaar waar nodig bijstaan met raad en daad.

Wat ga je doen?

We hopen in elk geval dat je plezier hebt in het werk dat je samen met je in- en externe collega’s doet. Of het nu je vakinhoudelijke kennis van werktuigbouwkunde inzetten is, het aansturen van aannemers, het testen van installaties, of het samenbrengen van de andere vakdisciplines voor het realiseren van grote en kleine projecten. Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • het maken of laten maken van ontwerpen, opstellen van specificaties/bestekken, plannen van aanpak en uitvoerings-gereed maken van projecten;
  • het opstellen van adviezen en haalbaarheidsstudies, projectplannen, en rapportages van monodisciplinaire; en kleinschalige multidisciplinaire projecten;
  • zorgdragen voor de voorbereiding, realisatie en oplevering van deze projecten met specifieke aandacht voor de aspecten tijd, geld, kwaliteit, informatie en (afstemming met de) organisatie;
  • In het bijzonder zul je aandacht gaan besteden aan de voorbereiding en realisatie van grondwaterbronnen;
  • het leveren van vakinhoudelijke input bij het opstellen van specificaties, ontwerpen en standaarden;
  • bijdragen aan een efficiënte planning en verloop van de integrale projectenportefeuille binnen de organisatie.

Wat breng je mee?

  • een afgeronde technische HBO opleiding, richting Werktuigbouwkunde;
  • aantoonbare werkervaring in een bij voorkeur vergelijkbare technische functie;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • persoonlijke kenmerken: proactief, analytisch, overtuigend, nauwkeurig en samenwerkingsgericht;
  • in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden we?

Een uitdagende en afwisselende functie in een team van enthousiaste collega’s, met veel ruimte voor zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheden. De functie biedt een brede variatie aan taken en activiteiten waarbij je de mogelijkheid krijgt om projecten van begin tot eind te behandelen. Er zijn mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken, in overleg met het team en je leidinggevende.

De functie is ingeschaald in schaal J van de WWB loonlijn met een salarisrange van € 3.675,- tot € 5.096,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. En nog een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 22,11% van je bruto maandsalaris waar je zelf invulling aan kan geven, bijvoorbeeld door het uit te keren in geld of door er extra verlof van te kopen.

Daarnaast is Waterbedrijf Groningen partner van VEI. VEI staat ervoor dat er overal ter wereld betere drinkwatervoorzieningen komen en organiseert daartoe onder andere VEI missies. Je hebt dan de mogelijkheid om voor kortere of langere periode op missie te gaan naar een land waar onze kennis, kunde en vaardigheden nodig zijn bij de ondersteuning van lokale waterbedrijven.

Interesse?

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Theo Lode, Sectormanager Ingenieursbureau via 06 1658 2871 of Tjerk Tjoelker, projectmanager via 06 2044 1343.

Je sollicitatiebrief en CV stuur je uiterlijk 29 juli a.s. aan de afdeling HR van Waterbedrijf Groningen, vacatures@waterbedrijfgroningen.nl  o.v.v. Projectleider Werktuigbouw

Een VOG en een geheimhoudingsverklaring zijn voorwaarde voor indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer lezen

Ontdek alles over onze organisatie

Lees alles over het werken bij Waterbedrijf Groningen en ontmoet onze collega's