Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Doorgeven van een wijziging in verband met een overlijden

Als degene op wiens naam het verbruikscontract voor drinkwater staat overlijdt, dan kunnen wijzigingen op de volgende manier doorgeven worden:

Tenaamstelling wijzigen
Wanneer je als partner de waterlevering op je eigen naam wilt hebben, dan kun je dit doorgeven via onze Klantenservice (050 368 86 88) of per brief (Postbus 24, 9700 AA Groningen).

Verbruik stopzetten koopwoning
Blijft er na het overlijden niemand achter in de koopwoning? Dan kan de waternota op naam van de erven worden gesteld, totdat het huis is verkocht. Je kunt de naam en het postadres van de erven doorgeven via ons contactformulier, via onze Klantenservice (050 368 86 88) of per brief (Postbus 24, 9700 AA Groningen). Zodra het huis is verkocht kun je de eindstand van de watermeter doorgeven, het postadres en zullen wij contract beëindigen. Je krijgt dan van ons de eindafrekening.

Verbruik stopzetten huurwoning
Blijft er na het overlijden niemand achter in de huurwoning? De erven kunnen dan de eindstand van de watermeter en het postadres doorgeven en het contract laten beëindigen. Je krijgt dan van ons de eindafrekening. Dit kan via onze Klantenservice (050 368 86 88) of per brief (Postbus 24, 9700 AA Groningen)