Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Week van ons Water: doe mee met Expeditie G

De voorjaarseditie van de Week van Ons Water is van start gegaan. Tot en met zondag 14 mei kun je in heel Nederland allerlei leuke en leerzame wateractiviteiten bezoeken. Van rondleidingen en open dagen op locaties die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn, tot aan allerlei mooie wandel-, boot of fietstochten en spannende excursies.

De voorjaarseditie van de Week van Ons Water is vandaag van start gegaan. Tot en met zondag 14 mei kun je in heel Nederland allerlei leuke en leerzame wateractiviteiten bezoeken. Van rondleidingen en open dagen op locaties die normaal niet voor publiek toegankelijk zijn, tot aan allerlei mooie wandel-, boot of fietstochten en spannende excursies.

Ook in Groningen zijn er diverse activiteiten te doen. het complete programma is te vinden via de agenda op de website van Ons Water. Ontdek wat er bij jou in de buurt te doen is.

Uitgelicht: Expeditie G

Doe mee met Expeditie G: Glimmens Grondwater! Expeditie G is een interactieve puzzeltocht door ons waterwingebied bij Glimmen. Aan de hand van verschillende vragen, weetjes en opdrachten leer je alles over dit bijzondere natuurgebied en de waterwinning. De expeditie duurt ongeveer twee uur en het rondje is een kleine 5 km. lang. De route leidt langs mooie natuur en waterwinlocatie De Punt.

Kans op prijzen

Tijdens de Week van Ons Water (1 t/m 14 mei) maak je kans op één van de 25 duurzame cadeaupakketten. Meedoen is gratis en gemakkelijk. Je hebt alleen je smartphone nodig! Meer info:

Doe mee met Expeditie G

Als je tijdens de Week van Ons Water (1 t/m 14 mei) de puzzeltocht doet, dan maak je kans op een duurzaam prijzenpakket met onder andere wilde bloemzaden (zaadbommetjes), een Dopper fles, Waterless Carwash en lokale streekproducten.