Navigatie overslaan

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Onze klantenservice is vanmiddag gesloten. Misschien vind je het antwoord op je vraag via de veelgestelde vragen. Via onze Zelf Regelen omgeving kun je zelf eenvoudig een wijziging aan ons doorgeven. Heb je een andere vraag? Dan kun je morgenvroeg terugbellen tussen 08:30 en 12:30. Dankjewel!

Kwaliteit in Bedrijf: ISO 55.000 zorgt voor overzicht, structuur en focus

Eind vorig jaar behaalden we als tweede waterbedrijf in Nederland het ISO 55000-certificaat. Daarmee tonen we aan dat ons assetmanagement aan de hoogste eisen voldoet. We zijn er dan ook stiekem (behoorlijk) trots op! Want we kunnen zelf vinden dat we onze zaakjes goed op orde hebben, maar het is toch anders als een gerenommeerd instituut je een onafhankelijk stempel van goedkeuring geeft. Een mooie beloning voor al het werk dat we hebben verzet.

Kwaliteit in Bedrijf

In het onlangs verschenen magazine Kwaliteit in Bedrijf besteden ze aandacht aan de certificering van het waterbedrijf: ‘Het was een hele klus om dat allemaal op orde te krijgen’, aldus sectormanager watervoorziening Martin Leeuwerke. Toch zouden hij en zijn collega’s het andere (water)bedrijven zonder twijfel aanraden om met het ISO 55000-traject aan de slag te gaan. ‘Het zorgt voor overzicht, structuur en focus. En het certificaat is een mooie beloning voor al het werk dat we hebben verzet. Wat we doen, doen we goed. Dat kunnen we nu nog beter zichtbaar maken aan onze klanten en stakeholders. Want uiteindelijk draait het natuurlijk om hen.’

Lees hier het artikel in Kwaliteit in bedrijf jul-aug 2019 over onze ISO 55.000 certificering